Vești bune de la CNAS

0

În ultima peroadă au existat destule nemulțumiri exprimate în mediul on-line și nu numai, legate de faptul că persoanele care au încercat să își procure medicamentele compensate din alte localități decât cele de proveniență, au fost refuzate.

Ceea ce știm este faptul ca CNAS a început de anul trecut demersuri pentru extinderea posibilității de onorare a rețetelor compensate în orice farmacie din țară, demersuri care se vor a fi încheiate până la finele acestui an.

Comunicatul oficial clarifică neînțelegerile în acest sens : „ […]Finalizarea liberalizării onorării rețetelor compensate este dificilă din punct de vedere tehnic, în condițiile în care aceasta presupune modificări semnificative în două sisteme informatice, SIUI și SIPE. […]Menționăm că CNAS a început din proprie ințiativă demersul extinderii posibilității de onorare a rețetelor compensate și va continua să facă toate demersurile necesare pentru a veni în sprijinul asiguraților și pentru a răspunde nevoilor reale legate de asistența medicală a acestora”.

Așadar, conform zicalei noastre autothtone, răbdare și tutun ( a nu se înțelege faptul că noi încurajăm fumatul!).

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate