Vernisajul expoziției artistei plastice Tereza Gogu la Mall Forum Center Piatra-Neamt

2

Saptamana a inceput cu un eveniment deosebit la Mall Forum Center. Este vorba despre vernisajul expoziției artistei plastice Tereza Gogu, un eveniment de debut pentru o serie de evenimente organizate la Mall Forum Center  de Asociatia Cultural Social Economica Christiana care are în planul central femeile cu reușite profesionale și/sau realizări deosebite din Piatra Neamț.

Expoziția va fi la dispoziția vizitatorilor zilnic între orele 13-16 la etajul 2, in cladirea Mall Forum Center Piatra Neamt, langa Piata Centrala.

Expozitia cuprinde lucrari ale artistilor plastici: Tereza Gogu, Petru Vamanu, Alina Moldovan, Corina Maris, Alexandra Lefter si Lucian Gogu Craiu.

Au cuvantat reprezentantii Asociatiei Christiana, Ana Darie si Cristina Demeterca, precum si invitatul special al evenimentului, preotul si scriitorul Dorin Ploscaru, care a realizat o prezentare a expozitiei in fata publicului prezent.

Invitam iubitorii de frumos sa viziteze aceasta expozitie si felicitam organizatorii, Asociatia Christiana, si gazda acestui eveniment, Mall Forum Center, pentru readucerea in atentia pietrenilor a intalnirilor de suflet si pentru suflet.

Mihaela I.

2 Comentarii
  1. elena tamba spune

    Minunata expozitie. Felicitari atat autorilor cat si organizatorilor . ne bucuram cand avem posibilitatea sa vedem asemenea talente Imi place .Le doresc mult suces si sa mai faca asemenea expozitii

    1. elena spune

      Multumim pentru incurajari si pentru ca apreciati. Va asteptam si la alte evenimente de gen.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate