Verificări și sancțiuni astăzi, în Neamț (IMAGINI)

0

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț și cei ai Biroului Rutier Piatra Neamț au desfășurat o acțiune, care a avut ca scop verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat peste 40 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și una conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.

Totodată, le recomandăm să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri prevăzute de legislația în vigoare. 

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate