Veniturile Troleibuzul SA au crescut pe măsura cheltuielilor. Se fac noi angajări

0

La nici o lună de când Troleibuzul a preluat toate traseele de transport în ADI Urbtrans, fiind singurul transportator de persoane din Piatra-Neamț, încă nu se poate face o evaluare a creșterii veniturilor acestei companii.

Directorul Troleibuzul, Cristian Sauciuc, a precizat că va putea face o evaluare abia în luna octombrie, însă acesta estimează că veniturile au crescut cu de 2,5 ori mai mult comparativ cu ce se obținea în perioada când în Piatra-Neamț pe trasee circulau și firmele private.

„Este un progres, dar și cheltuielile au crescut. Cred că s-au dublat. Gândiți-vă că în ultimele săptămâni am angajat în jur de 30 de oameni, conducători auto, și mai avem nevoie de șoferi. Pe control nu am angajat încă pe nimeni, pentru dispecerat Gară și Dărmănești avem CV-uri, dar nu am angajat încă pe nimeni. Am vrea ca programul să nu mai aibă sincope, să nu mai fie închis de la 9 la 3, să fie deschis de dimineața de la 6 până seara la 10, să poată lumea să își ia legitimații, bilete, când are nevoie.”, a declarat Cristian Sauciuc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate