Venim la Poiana Teiului!

2

Comuna Poiana Teiului a fost o comună liniștită până ce un politician local cercetat acum penal a vrut să pună mâna pe pădurile comunei și pentru că nu putea a început să facă presiuni, plătind oameni care i-au denigrat pe cei care i se opuneau, dar despre asta vom discuta pe larg.

Din cauza faptului că cei care au fost plătiți să se ocupe de manipularea oamenilor din comună și de intimidarea primăriței sunt incompetenți și au început să folosească instrumentele create și în luptele personale, aceștia au atras atenția.

Nenorocitul ăsta șantajist ia o grămadă de bani și de la noi de la primărie. Banii munciti de noi. Plătim impozite să îl plătească primareasa pe ordinaru asta. Ia spune, doamna Ancuța, e adevărat sau nu? Câte zeci de milioane îi dai pe lună”, a spus recent incompetentul anonim care administrează o pagină creată pentru manipularea oamenilor din comuna Poiana Teiului, referindu-se la un jurnalist al trustului nostru de presă.

Am verificat și rezultatul este următorul. NICIODATĂ, niciunul dintre ziarele noastre nu a încasat niciun leu de la primăria Poiana Teiului sau de la vreo firmă din Poiana Teiului și niciodată nu am încasat pe nicio firmă care ar putea fi asociată cu noi niciun leu pentru niciun serviciu în zona Poiana Teiului.

Concluzia noastră este că singura motivație pentru care cineva ar încerca să ne denigreze în zona Poiana Teiului cu minciuni care nu au nici un sâmbure de adevăr ar fi ca să ne țină departe de acea comună, așa că am făcut primul pas. Am mers și am vorbit cu conducerea primăriei, cu oameni din comună și ne apucăm serios de treabă că se pare că bandiții vor să pună mâna pe Poiana Teiului și, dacă tot ne-au atras atenția, să nu-i dezamăgim.

Venim la Poiana Teiului. Ne luptăm cu bandiții, facem și contracte de publicitate, anchete jurnalistice și tot ce o să putem ca să scoatem din minți bandiții, șantajiștii și scursurile care sunt în această comună sau care lucrează pentru bandiții din această comună.

Orice persoana din Poiana Teiului care are cunoștință de ilegalități, corupție și orice este în neregulă este rugată să ne contacteze la 0765.234891 sau pe internet. Garantăm confidențialitatea pentru informațiile pe care le furnizați. Haideți să scuturăm bandiții și nesimțiții care cred că pot face orice în această comună!

Hai pa!

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Bengescu Emanoil spune

    Interesant, ar trebui sa.l intrebati pe colegul dv Ionut Corfu despre aceasta problema…oare nu cumva stie el ceva ? Parca o facea pe justituarul la comanda si pe banii omului politic fara sa se documenteze….

  2. Valentin spune

    Dn Iosub, dar de ce doar persoane din Poiana Teiului pot da detalii?
    Combinațiile,nu se fac și cu cei din alte comune?
    Credeți,că doamna Ancuța este mai valoroasă pentru comună?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate