Vânt de schimbare la PNL Neamț. Coafura lui Cozmanciuc rezistă

0

Azi a fost o ședință la PNL Neamț în care lideri importanți ai liberalilor nemțeni se așteptau să scape de Mugur Cozmanciuc și să își numească alt șef.

Băieții lui Cozmanciuc s-au îmbracat gros, băieții lui Leoreanu au pus lanțuri noi la drujbe, ai lui Țapu au pregătit vaselina, dar în final nu s-a mai întâmplat nimic. S-au văzut, și-au zâmbit, și-au spus pe numele mic de parcă nimic nu i-ar despărți vreodată și din nou coafura lui Cozmanciuc a rezistat în pofida vântului de schimbare de prin PNL Neamț.

Din câte contabilizăm noi, până acum scorul la meciul cu miza demiterea șefului este 4 – 0 în favoarea lui Cozmanciuc și deja s-a intrat în prelungiri. Mai toată lumea se aștepta ca imediat după alegerea lui Orban la nivelul național al PNL, Cozmanciuc să fie înlocuit cu unul din organizația locală și nu cu un stranier politic, căci așa promisese Orban în campania de la alegerile interne, dar ceva s-a petrecut și, amânare după amânare, nimic nu s-a mai întâmplat.

Să fie condamnați oare liberalii nemțeni la același stil de conducere centralizată bazată doar pe promisiuni și amânări cum se întâmplă în cazul Neamțului de 27 de ani? Să fie Cozmanciuc mai abil politic decât toți de la Neamț care vor să scape de el? Sau or fi liberalii nemțeni prea slabi ca să își impună propria voință în fața conducerii centrale?

În următoarea perioadă ceva va trebui să se întâmple în PNL Neamț, deoarece toți și-au ascuțit topoarele, semn că le vor folosi. Dacă vor decapita politic pe cineva sau își vor da cu ele peste degete rămâne de văzut.

I.R.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate