„Valori și cunoașterea de sine” – activitate susținută de psihologul Măzăreanu-Savu Mihai împreună cu elevii

0

Astăzi, 19 ianuarie, psihologul Măzăreanu-Savu Mihai a susținut activitatea interactivă „Valori și cunoașterea de sine”, cu elevii de clasele a-VIII-a de la Liceul „Gheorghe Ruset Roznovanu”, venind în sprijinul dezvoltării acestora.

În cadrul acestei activități s-a discutat despre valori umane, conștientizarea vieții, cunoașterea de sine și evitarea pericolelor în trafic. Copiii au fost foarte deschiși, punând multe întrebări și implicându-se activ în discuție, cu exemple personale.

Acesta este al doilea proiect desfășurat pentru elevi, primul fiind despre conștientizarea pericolelor din trafic, cu elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Asachi”.

Prin aceste activități ne dorim să producem efecte pozitive în viețile tinerilor, ajutându-i să ia decizii mai bune pentru ei și viitorul acestora.

Considerăm că aceste proiecte sunt benefice pentru dezvoltarea tinerilor, iar în viitor dorim să ajungem la cât mai mulți dintre ei, prin urmare invităm cât mai multe școli să participe la asfel de activități.

se transmite într-un comunicat

Persoană de contact: Magdalena Corfă
Telefon: 0745.223.280
e-mail: magdalenacorfa@yahoo.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate