Vacanță în siguranță pentru elevii din Vânători-Neamț

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au desfășurat, la data de 17 decembrie, alături de elevii Liceului Tehnologic Arhitect Chiriac Nicolau, din Vânători-Neamț, mai multe activități preventive, adaptate vârstei și preocupărilor acestora.

Pentru că vacanța de iarnă se apropie cu sunet vesel de clopoței, copiii fiind dornici de a ieși alături de prieteni la colindat, sau la alte activități tipice anotimpului de iarnă, polițiștii le-au explicat elevilor care sunt pericolele cu care se pot confrunta, astfel încât în luna ianuarie elevii să revină în bănci doar cu amintiri plăcute.

Astfel, aproximativ 100 de elevi ai claselor V-VIII, au avut ocazia să adreseze polițiștilor întrebări legate de activitatea acestora, și-au exprimat curiozități legate de riscurile folosirii petardelor și au aflat cum se pot deplasa în siguranță  în calitate de pietoni.

Polițiștii le-au răspuns cu bucurie la toate întrebările adresate și le-au promis să revină alături de ei în luna ianuarie, pentru a povesti împreună despre peripețiile prin care au trecut în vacanța de iarnă și despre darurile ce s-au găsit în desaga Moșului.

Întreaga activitate a fost presărată cu clinchet de clopoței și dorințe împărtășite de cei mici polițiștilor pentru anul ce stă să se aștearnă.

Vacanță în siguranță, dragi elevi!

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate