V-ați bătut joc de poligonul auto din Piatra-Neamț

2

Poligonul auto, de camioane, cum este cunoscut în Piatra-Neamț a fost lăsat în paragină de ani de zile. El se află în administrarea fostului Liceu Auto care nu doar că nu face absolut nimic pentru a-l întreține dar nici nu este de acord să îl dea primăriei în administrare.
În paralel cu nepăsarea conducerii acestui liceu notăm și nepăsarea tuturor consilierilor locali și a partidelor locale care au asistat pasivi la distrugerea unei frumoase facilități a acestui oraș.

Acum 10 ani în acest loc se adunau pasionați de automobilism din toată țara dar de ce să funcționeze ceva care e frumos când putem să ne batem joc și să distrugem tot?

Priviți, domnilor aleși care reprezentanți interesele pietrenilor, ce era aici acum 10 ani și datorită nepăsării voastre, acum nu mai este. Priviți bine pozele pentru că e posibil ca să le vedeți prima oară. Mulți dintre voi, aleșilor locali, habar nu aveți pe ce lume trăiți.

Iosub Robert

Puteți citi pe aceeași temă:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. VOVI spune

    Cu ceva ani în urmă, când în Piatra Neamț exista un Club Județean de Automobilism și Karting sub conducerea regretatului profesor Florin Țiganu (Dumnezeu să-l odihnească în pace!), în acest poligon au fost organizate câteva concursuri de karting de nivel național……

  2. Gradinaru Neculai spune

    Rușine să le fie tuturor celor care l-au avut în administrare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate