„USR – Uniunea care sapă rădăcinile Pietrei” – Liviu Florescu-Purcariu

0

„Oamenii făgăduiesc uşor un lucru pe care nu se gândesc să-l împlinească.” — Esop

Despre promisiuni încălcate am tot vorbit. Despre proiectele mărețe cu care au cucerit inimile alegătorilor, am tot vorbit. Despre faptul că totul se uită imediat ce ajung aleșii la butoane, știți deja cu toții.

S-a promis (din nou) ca de fiecare dată, o nouă Piatra, un oraș în care se va pune mai mult accent pe turism, pe potențial, pe frumos (și nu poate nimeni să spună că nu avem un oraș absolut suberb).

Din păcate pietrenii au avut încredere și de această dată în vorbele spuse cu zâmbetul pe buze de către cei ce azi conduc orașul, vom vedea dacă, măcar de acum înainte se va face ceva și pentru dezvoltarea municipiului, pentru locuitorii săi, pentru că până în prezent nu se vede mai nimic.

Useriștii pietreni au uitat tot ce au promis în campania electorală!

La mai bine de jumătate de an de când sunt parte a coaliției locale care reprezintă majoritatea în Consiliul Local Piatra Neamț, membrii USR-PLUS trăiesc într-o altă realitate decât cea în care le-au prezentat-o pietrenilor înainte de a-i chema la urne!

Cel mai mult s-au angajat că vor dezvolta orașul din punct de vedere turistic. Direcția pe care au pornit se vede deja: niciun proiect cât de cât conturat, nicio idee de investiții în acest domeniu. Din păcate, orașul este lăsat în mizerie, iar vegetația care străjuiește străzile, cea de prin parc ori de pe spațiile verzi a devenit luxuriantă! Deasemenea fântânile arteziene nu funcționează fiind lăsate in de izbeliște!

Cu astfel de perspective, greu de crezut că „nestemata Moldovei“ va străluci pentru a-i atrage pe turiști în zona noastră! Și ce potențial de exploatat are orașul nostru!

În cele vreo 10 ședințe ale Consiliului Local Piatra Neamț din acest mandat, tot ce au făcut useriștii a fost să voteze pentru niște hotărâri care nu privesc dezvoltarea orașului și binele cetățenilor. Scopul lor este să se căpătuiască și să așeze lucrurile în interes propriu și de partid! Voi urmări cu interes angajările care urmează a se face la primăria liberală, cine sunt cei care vor veni cu zecile în instituție, pentru căpușarea administrației publice locale și mai ales ce proiecte de creștere a nivelului de trai în Piatra Neamț vor implementa!

Deocamdată, în frumosul oraș de la poalele Pietricicăi, USR sapă cu spor la rădăcina Pietrei!”, a transmis Liviu Florescu-Purcariu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate