USR-PLUS Neamț, drumul de la feciorie la prostituție

0

Ne amintim cu toții ce spuneau cei de la USR-PLUS înainte de alegeri și vedem cu ochiul liber cum au ajuns. De la mari luptători anti-politizare, anti-sinecuri și pro meritocrație, au ajuns niște remorci triste ale PDL/PNL.

Stau sărmanii de la USR-PLUS Neamț și se uită neputincioși cum PSD și PNL își pun oameni pe funcții. PSD-ul mai puțin, că nu mai e la butoane, dar PNL-ul bagă sinecuri pe bandă rulantă folosindu-se din plin de alianța cu USR-PLUS.

Dacă de la PSD nu prea erau așteptări, de la PNL de asemenea, de la USR-PLUS votanții se așteptau să vadă că măcar încearcă să ducă lucrurile spre meritocrație dar, din păcate, ei stau mai capre decât a stat orice alt partid vreodată la Neamț.

Nu ne făceam iluzii că PSD și mai ales PNL, care e la putere, vor renunța la a pune oameni în funcții pe criterii politice, dar ne așteptam ca cei de la USR-PLUS măcar să-i claxoneze, să-i frâneze, să-i încurce, dar nimic. USR-PLUS la Neamț se pare că a fost cumpărat și nici măcar la un preț care să merite cum se lasă cumpărat PMP-ul. Au fost cumpărați cu firimituri și eugenii.

Acum, acest articol nu poate fi decât motiv de mânie pentru cei de la USR-PLUS, dar după vor pierde totul și totul în jurul lor va mirosi a USL își vor distribui între ei linkul de la acest articol.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate