USR-PLUS a decis să accepte orice de la PNL doar ca să nu piardă funcțiile ocupate politic

0
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea – Sursa DIGI 24

Surse demne de toata încrederea din cadrul USR-PLUS ne spun că s-a decis sacrificarea partidului pentru ca cei din USR-PLUS ce ocupă funcții să nu le piardă.

Inițial, unii liderii USR-PLUS care înțeleg cum stau lucrurile au vrut să iasă de la guvernare, dar majoritatea celor puși pe funcții s-au opus vehement, amenințând cu demisii în bloc, spune aceeași sursă din USR.

Uite așa s-a încheiat și povestea USR-PLUS. Un partid sacrificat acum și lăsat să se erodeze la guvernare doar pentru ca unii USR-iști să nu își piardă funcțiile publice pe care au ajuns. O mână de parveniți își bat acum joc de munca tuturor celor din teritoriu care au muncit ani de zile și au ridicat USR-ul.

Așadar, stați liniștiți. USR-PLUS rămâne la guvernare și va accepta orice de la PNL, inclusiv pe Cîțu prim-ministru, mimând, desigur, că se luptă, dar în realitate au pierdut lupta. Lupta internă dintre cei care vor să facă politică în USR-PLUS și cei care vor funcții și combinații a fost câștigată de cei care vor funcții.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate