USR nu este de acord ca PNL să mărească TVA-ul

1

Surse din USR ne spun că liberalii sunt disperați că nu mai au bani și se discută de posibilitatea măririi TVA cu unul sau două procente, ceea ce, din punctul de vedere al sursei USR, este de neacceptat. Aceeași sursa de nivel înalt din USR spune că, din ce a discutat cu colegii, dacă se ajunge la aplicarea unei majorări a TVA-ului ei se retrag de la guvernare.

Pentru bugetul statului, majorarea TVA cu 1-2 procente ar însemna rezolvarea multor probleme, dar pentru multe firme care de abia mai respiră din punct de vedere economic, ar fi un dezastru.

Poate nu am fi luat în serios o astfel de informație venită pe surse dacă nu ar exista un istoric de astfel de măsuri luate în trecut de PDL, actualmente PNL. Ne amintim și de alte măriri ale TVA sau ale taxelor și impozitelor, ne amintim de introducerea taxei forfetare care a dus de asemenea la închiderea multor firme și ne mai amintim de multe măsuri urmate de valuri de închideri de firme.

1 Comentariu
  1. Irimia ghe spune

    domnilor , in ultimii 10 ani s-a furat de la bugetul statului peste 2 miliarde de euro si acesti bani se regasesc in totalitate si sunt la vedere in terenuri, vile, masini de lux, tablouri, bijuterii amante, genti de firma, case vacanta.
    Toate acestea sunt furati de intreg sistemul, atat administrativ cat si cel politic, primariile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate