USR Neamț dezamăgește profund

3

USR Neamț a ținut recent o conferință de presă de un penibil dincolo de așteptări.

Toată lumea aștepta ca cei de la USR să vină cu chestii inteligente, mai ales de la domnul Bulai Iulian, un băiat cu multă carte, să iasă în față cu un discurs adaptat nivelului său de pregătire. Din păcate, dezamăgire totală. Parcă a reînviat PPDD-ul.

Domnul Iulian Bulai a zis că Ionel Arsene ar trebui să își dea demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamţ, iar discursul său s-a cam oprit aici, la nivel de 8 clase. Toată lumea s-ar fi așteptat și la o continuare. Să își dea demisia Arsene și cine să vină în locul lui? Pe cine ar avea curaj USR să propună dintre consilierii județeni actuali ca președinte de CJ Neamţ, dacă își dă demisia Arsene? Că așa e legea. Trebuie un consilier județean să prea mandatul, nu poate fi adus un om de pe lună. Sau orice altă continuare a uzatei expresii „să își dea demisia”.

Și dacă cererea de demisie a lui Arsene ar fi singurul lucru penibil marca USR Neamț ar fi bine, dar s-a continuat în aceeași notă de incompetență, abordând tema prețului la apă. O temă fără nici un fundament, cu care au defilat toate partidele de 30 de ani la Neamț, iar toate, după ce au ajuns la butoane, au mărit prețul la apă, deoarece nu se poate altfel din foarte multe motive, pe care cei de la USR, oameni care pretind că au carte, ar trebui să le cunoască.

Concluzia, USR Neamț e o mare dezamăgire. Din zecile de chestiuni cu care poate fi atacat PSD-ul: zecile de jafuri de zeci de milioane de euro din banii publici la Neamț în ultimi 30 de ani, multitudinea de probleme serioase ale nemțenilor, USR-iști au venit cu același discurs electoral cu care ne-au obosit cei de la PPDD.

Păcat. Mare păcat. Cei care se săturaseră de PNL și PSD se uitau la USR ca la o alternativă. Un partid cu oameni noi și inteligenți. Un partid de la care se aștepta soluții nu bălăcăreală. Un partid de la care se aștepta o ridicare a nivelului politic, nu tot aceeași Mărie, dar cu altă pălărie.

Sperăm ca zvonurile cu serviciile care stau în spatele USR să nu se confirme niciodată. Ar fi o mare problemă ca România să aibă servicii care să nu fie în stare să furnizeze niște subiecte cu adevărat interesante și inteligente.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. VLAD spune

    Cine naiba mai este si BARNA !!!! A facut ceva pentru orasul asta !!!???

  2. Aiurica spune

    Ce articole naive in fituica asta!…

  3. Gradinaru Neculai spune

    La așa partid, așa oameni ! La ce altceva să ne așteptăm !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate