USR chiar ne crede proști și încearcă să folosească problemele românilor în scopuri electorale

3

USR ne spune că dacă noi vom da votul candidaților lor de la parlamentare viața noastră nu va mai depinde de mita pe care o dăm la spitale.

Deci, niște oameni care niciodată în viața lor nu au făcut o plângere penală pentru că li s-ar fi solicitat mită lor sau apropiaților lor, în viața lor nu au luat atitudine publică contra unui cadru medical cunoscut ca fiind corupt, vin acum și ne spun că vor face pentru noi ceea ce nu au fost în stare să facă o viață întreagă pentru ei personal, pentru rudele sau prietenii lor.

Lupta cu corupția din sistemul de sănătate se dă de ani de zile în România și bătăliile se desfășoară pe un front public, front pe care noi suntem în linia întâi și nu am văzut niciodată niciun USR-ist să ni se alăture.

Este o mare aroganță să iei de proști românii și să le spui că dacă te votează tu ai sa faci de mâine ce nu ai făcut toată viața.

Iosub Robert

dolinex
3 Comentarii
 1. Cristian spune

  USR-ul nu reprezinta o schimbare! Sunt niste oameni infometati, o parte din ei n-au demonstat ca sunt competenti la munca in privat sau in afaceri proprii corecte; n-au nici pregatirea necesara sa ne reprezinte in parlament; ex. Iulian Bulai-artist; ce-a facut acest individ 4 ani in parlament si/sau pt.nemteni? Nimic! Vorbe goale! Si-a trecut partidul pe, PERSOANA FIZICA, si s-a trecut primul pe lista la parlamentare! Asa au procedat si cei de la USR Roman, au mimat alegerile in cadrul organizatiei locale si s-au trecut primii pe lista pt. alegerile locale! Au castigat o parte din electorat, in general tineri, facand reclamatii si sesizari, aratand cu degetul pe altii pana au prins o bucatica de „os” in consiliul local ROman. In schimb, nu sunt in stare sa fac ceva concret pt. romascani deoarece n-au pregatirea necesara. Ce sa faca ca viceprimar un „samsar” de case si terenuri? etc.

 2. Stefan spune

  Va redau mai jos principalul punct din programul pentru sanatate al USR: privatizarea sistemului de sanatate.O fi bine, o fi rau?!Sa ne uitam la America, unde functioneaza asa ceva.Principiul este:cine nu plateste, crapa!

  „POSIBILITATEA PENTRU FIECARE ROMÂN SĂ-ȘI ALEAGĂ UN ASIGURATOR PRIVAT DE SĂNĂTATE.
  Monopolul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate s-a dovedit un eșec. Acesta nu a fost nici capabil să combată fraudele, ba dimpotrivă le-a concentrat. CNAS nu a reușit nici să remunereze corect operațiuni medicale, punând în dificultate furnizorii de servicii medicale și încurajând decontările fictive prin sistemul DRG. Pentru a combate vom deschide piața asigurărilor de sănătate la concurență și vom garanta
  posibilitatea fiecărui român de a-și putea alege un asigurator de sănătate, fără niciun cost suplimentar, pe modelul Pilonului II. „

 3. vali spune

  Cred ca USR poate face asa ceva. Dupa Iosub , este mai bine sa stam cu psd-ul corupt pana in maduva oaselor decat sa incercam o alta varianta cu o schimbare radicala.

  ADMIN: Nu înțeleg absolut deloc de unde a venit discuția cu PSD. PSD a fost la guvernare și nu a rezolvat problema. Deci de unde ați scos asta cu PSD? Sunteți obsedat de PSD sau faceți parte din categoria care atunci când rămâne fără argumente vorbește de PSD?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate