Urmează să faci o noapte albă alături de cele mai bune prietene? Iată ce cocktailuri puteți prepara!

0

Petrecerile nocturne alături de cele mai bune prietene sunt momente de legătură, distracție și amintiri de neuitat de care trebuie să ai parte din când în când. O noapte albă, în care povestiți, râdeți, dansați și ascultați muzica preferată este momentul ideal să explorați și să savurați o gamă diversă de cocktailuri delicioase și inedite.

Iată câteva rețete de cocktailuri ușor de preparat pentru a transforma seara fetelor într-o experiență de neuitat

1.     Mojito cu cireșe

Mojito-ul este un cocktail revigorant, perfect pentru o noapte plină de veselie, deoarece această rețetă adaugă un strop de inovație și prospețime, introducând aroma dulce a cireșelor. Pentru asta vei avea nevoie de 6-8 frunze de mentă proaspătă, 2 lingurițe de zahăr, 30 ml de suc proaspăt de lămâie, 60 ml de rom alb, 60 ml de apă tonica, cireșe proaspete pentru decor și cuburi de gheață. Modul de preparare este unul foarte simplu, pentru că tot ce ai de făcut este să zdrobești într-un pahar frunzele de mentă împreună cu zahărul și sucul de lămâie folosind un mojar sau o lingură, iar apoi să adaugi cuburi de gheață până la jumătatea paharului. Urmează turnarea romului peste gheață și adăugarea mentei, iar apoi completarea cu apă tonică și amestecarea ușoară.

2. Gin tonic

Ginul tonic este unul dintre cele mai clasice și răcoritoare cocktailuri, cunoscut pentru simplitatea sa în preparare. Ingredientele necesare pentru un gin tonic clasic sunt 50 ml de gin (preferabil un gin de calitate), pe care îl poți găsi pe pagina celor de la Altex.ro la prețuri de nerefuzat și apă tonică (aproximativ 150-200 ml, în funcție de preferințele personale). Acestora le vei adăuga cuburi de gheață și o felie de lămâie sau lime pentru decor. Umple un pahar înalt cu cuburi de gheață și toarnă 50 ml de gin peste ele, iar apoi completează paharul cu apă tonică. Cantitatea de apă tonică poate varia în funcție de cât de răcoritoare dorești să fie băutura.

3. Frozen Strawberry Daiquiri

Nu în ultimul rând, pentru o notă dulce și răcoritoare, un Frozen Strawberry Daiquiri este perfect pentru a fi savurat în timp ce petreci cu prietenele. Tot ce trebuie să ai la îndemână sunt 120 g de căpșuni proaspete sau congelate, 60 ml de rom alb, 30 ml de sirop simplu, 30 ml de suc de lămâie, dar și cuburi de gheață. Adaugă căpșunile, romul, siropul simplu și sucul de lămâie într-un blender. Ca mod de preparare, va trebui să adaugi câteva cuburi de gheață și să amesteci toate ingredientele până când obții o consistență uniformă și gheața este mărunțită, iar apoi să torni băutura în pahare de cocktail și să decorezi cu o felie de lămâie sau câteva căpșuni.

Prin urmare, o noapte albă alături de cele mai bune prietene poate fi întreținută cu aceste cocktailuri delicioase și ușor de pregătit. În timp ce savurați aceste băuturi, nu uitați să vă bucurați de compania reciprocă, să vă amintiți de momentele frumoase și să creați noi amintiri care să consolideze legăturile voastre de prietenie.

Sursă foto: Unsplash.com

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate