[Urmărit internațional] Un nemțean a încercat să violeze o fetiță de 5 ani – Ieri a dat „nas în nas” cu poliția

1

Un bărbat, de 42 de ani, din Farcașa, căutat de autoritățile din Italia, a fost depistat de polițiștii din Neamț, pe raza județului Harghita. Acesta era urmărit, la nivel internațional, pentru tentative de viol și corupere de minori.

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Neamț, în colaborare cu cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Farcașa, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia era emis un mandat European de arestare emis de autoritățile judiciare din Italia.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tentative de viol și corupere de minori.

În fapt, la data de 6 septembrie 2020, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei, profitând de starea de vulnerabilitate fizică și psihică a unei minore de 5 ani, după ce în prealabil i-ar fi arătat un videoclip cu caracter sexual, ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu aceasta.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

SURSA: IPJ NEAMȚ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Andras Varga spune

    Trăznil-ar bunul Dumnezeu, drăguțul, mare idiot de om .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate