Urmărit internațional, un bărbat din Piatra-Neamț care a dat un tun de aproape jumătate de milion de euro, a fost prins de Poliție

0

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în urma investigațiilor specifice desfășurate, au depistat, un bărbat, de 36 de ani, din Piatra-Neamț, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Cehia un mandat european de arestare.

Din cercetări a reieșit că, la data de 15 octombrie 2019, persoana în cauză împreună cu alte persoane, ar fi pătruns prin efracție într-un magazin cu bijuterii situat într-un complex comercial din Cehia, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 447.000 euro și producând distrugeri ale bunurilor în valoare de aproximativ 4.000 euro.

Acesta a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate