Uriasul de la Pipirig

1

Presa locala a prezentat, nu de mult, un slap de plaja, marimea 60, gasit in zona Pipirigului. Imi amintesc ca prima oara cand am vazut asa ceva a fost intr-un bazar din Ankara, Turcia, unde era o taraba cu tot felul de lucruri uriase incepand de la slapi, trecand pe la suzete si terminand cu celebrele ceasuri de mana cat o tigaie pe care si acum unii romani le au pe perete. Dupa alti multi ani am primit cadou un asemenea slap, pe care l-am purtat zi de zi aproximativ 3 luni, dupa care s-a rupt de la purtat. Mi-a fost foarte util acel slap, deoarece am stat multe luni cu un picior in ghips, avand o fractura foarte urata. Desi slapul era de decor, s-a dovedit foarte util si perfect pentru un picior in ghips.
Pentru ca noua romanilor ne sta bine cu gluma si, daca nu am glumi, am innebuni, va vom prezenta cateva poze din albumul uriasului de la Pipirig, mai ales ca Pipirig este o comuna deosebita care merita promovata si va recomand sa o vizitati .

Magazinul de unde a cumparat uriasul de la Pipirig slapul:

Tiganii de la Targu Neamt, dupa ce au furat prezervativul uriasului de la Pipirig:

Bazar cu incaltaminte pentru uriasi:

Iepure de Pipirig:

Varul uriasului  de la Pipirig – Sandel ( zugrav la Roma ):

Uriasul de la Pipirig, cand era mic:

Casa bunicii Scufitei Rosie – varianta Povesti de adormit uriasii:

Uriasul de la Pipirig si copii din sat:

Panica dupa noaptea nuntii uriasului de la Pipirig:

Pisica uriasului de la Pipirig:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mi_achi spune

    Harabagiu a fost penibil prezentant acest subiect pe 1Tv. Oare ce cauta acest ziarist pe acest post deoarece, nu cu mult timp in urma, ii critica cu „foc” pe cei de o anumita culoare. Oricum numai „ziaristi de investigatie” nu sunt cei din presa locala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate