Unul dintre cei mai gospodari fii ai comunei Trifești candidează pentru funcția de primar, susținut de președintele Harpa și echipa PSD

0

Vasile (Gelu) Voicu este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Trifești. Unul dintre cei mai gospodari fii ai comunei, așa cum l-a numit cu mândrie Daniel Harpa, Vasile Voicu își propune să-și administreze cu responsabilitate comuna natală, fără a lansa promisiuni deșarte:

După 8 ani de administrație nereușită, trifeștenii au șansa de a-l vedea la cârma primăriei pe unul dintre cei mai gospodari fii ai comunei: Vasile (Gelu) Voicu.

Cu sprijin de la Guvernul PSD și de la Consiliul Județean Neamț, acolo unde vreau să-mi aduc contribuția în calitate de președinte după alegeri, alături de echipa de consilieri locali, Gelu va reuși să atragă bani pentru investiții care să crească calitatea vieții tuturor locuitorilor, de la copii la seniori.

Mult succes, Gelu Voicu – un trifeștean get-beget!

a transmis Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președintele PSD Neamț

Nu promit ca voi construi hoteluri sau autostrăzi în Trifești, însă ceea ce pot promite este faptul că voi încerca și voi reuși, cu siguranță, să-mi gospodăresc comuna natală astfel încât să-i fac mândri pe trifeșteni.

a declarat Vasile Voicu, candidatul social-democrat pentru funcția de primar al comunei Trifești

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate