Unul dintre incendiatorii din Borlești, încarcerat pentru că nu a respectat măsura arestului la domiciliu

0

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borlești prin activitățile curente desfășurate în teren au verificat respectarea măsurii preventive impuse de instanța de judecată a lui  Samson Ionuț Edward, de 17 ani, din localitate.

Acesta a fost arestat la domiciliu în data de 09.06.2017 pentru săvârșirea infracțiunii de privind tentativa de distrugere prin incendiere.

Amintim că, în data de 8 iunie 2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au reținut  trei persoane pentru tentativă de distrugere în formă continuată şi agravantă:  Samson Florin, de 19 ani, acuzat de incendierea mai multor gospodării și de instigare la distrugere, Samson Ionuț Edward, de 17 ani, elev la Liceul Economic și Constantinescu Mihai Alexandru, de 20 de ani, fără ocupație.

Conform cercetărilor de atunci,  Samson Florin, în urma unei înțelegeri prealabile, i-a instigat pe Samson Ionuț Edward și Constantinescu Mihai să incendieze anexa unei femei din Borlești în zilele de 12 și 16 mai 2017.

În urma verificărilor efectuate recent, polițiștii au stabilit că tânărul Samson Ionuț Edward, nu respectă obligațiile impuse prin această măsură, lipsind în mai multe rânduri de la domiciliu. Prin urmare polițiștii au sesizat instanța de judecată pentru luarea unei măsuri preventive mai severe, iar la data de 01.08.2017 a fost emis mandatul de arestare preventivă.

Tânărul a fost depistat ieri și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Poliţia Română, prin structurile operative, verifică periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

Citește și:

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate