Cine din UNPR va trece de partea lui Basescu ?

0

Umbla un zvon prin Neamt ca o parte din UNPR, impreuna cu tovarasul Culita Tarata si ceva parlamentari fugiti de la PPDD se pregatesc sa puna umarul la formarea unei drepte unite care, dupa prezidentiale sa il sustina pe Traian Basescu in vederea ocuparii functiei de Prim Ministru a Romaniei.zvon
Personal, cred ca zvonul nu va avea corespondent in realitate si ca tovarasul Culita Tarata nu ar putea sa traga teapa lui Oprea si lui Ponta.
In perioada care urmeaza  ne vom lamuri cu totii daca sunt adevarate aceste zvonuri deoarece se spune ca cei implicati in proiectul „Basescu premier” nu au voie sa spuna absolut nimic rau de Traian Basescu sau de Elena Udrea si trebuie sa faca tot posibilul sa nu apara in contexte publice in care este criticat Basescu sau Udrea.
Pe data de 15 Ponta va fi la Neamt. De abia astept sa vad ce UNPR-isti vor fi alaturi de Ponta cand acesta va matura pe jos cu Basescu, Udrea si PNP-ul. Oare vor avea unii UNPR-isti probleme atat de importante de rezolvat incat sa nu se afiseze cu Ponta ?

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate