Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
 • :
 • :

Unii români își dau seama… unii nu…

Românii care gândesc cu propria minte au început să își pună întrebări despre valul de manipulare politică din zona internetului. Aici nu ne referim la românii simpli nemulțumiți de guvernare, ci la oameni care muncesc din greu să manipuleze votul.

În ultima perioadă, multe pagini de Facebook construite aparent pentru lucruri care nu au nicio legătură cu politica au început brusc să îndemne lumea să meargă la vot și să voteze cu un anumit partid sau în cele mai multe cazuri să nu voteze cu alt partid.

Foarte multe astfel de pagini sau useri care au adunat mii de prieteni s-au activat simultan și nu vorbim de ceva civic, deoarece mesajul este direcționat clar contra guvernanților și în favoarea unui anumit competitor electoral.

Unii oameni care vizitau pagini ce nu aveau legătură cu politica pentru că erau scârbiți de politică încep să vadă dimensiunile manipulării. Încep să vadă cum paginile lor favorite la care cineva a muncit aparent din pasiune au devenit brusc active politic. După luni de zile în care paginile respective au livrat doar conținut despre natură, mașini, femei, copii, animale etc. și au atras urmăritori, acum le livrează manipulare electorală.

Fii atent la manipulare. Votează cum consideri tu că este corect, nu cum îți spun alții că e bine!
2 comentarii la “Unii români își dau seama… unii nu…

 1. Florin

  Interesante sunt si reclamele de pe Facebook ( cand dai click pe ele sunt tot felul de srl-uri in spatele lor) Legal, consider ca doar Partidul respectiv ( candidatul respectiv) ar trebui sa poata plati astfel de reclame pt ca e util sa vedem de unde vin banii pt sprijinul unor politicieni sau grupuri.

  Raspunde
 2. George

  Da domnilor de la Ziar Piatra Neamț, voi vota pentru corectitudinea guvernării acestei țări, pentru un CNA obiectiv care să nu mai tolereze miștocăreala și propaganda unor pseudojurnaliști, pentru elaborarea de legi în interesul cetățeanului și nu al infractorului, pentru o Curte Constituțională obiectivă care să nu-și mai aroge anumite drepturi, pentru investiții în infrastructură, pentru educație, sănătate, creștere economică reală, pentru eradicarea corupției și furtului cu acte în regulă a banului public, pentru un aparat bugetar alcătuit din profesioniști selectați prin concurs, fără incompetenți numiți politic și pentru câte alte lucruri de care avem neapărată nevoie aș mai vota…
  Am spus ceva greșit? N-am pomenit numele niciunui partid politic.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *