Unii nemțeni nu au niciun drept să fie supărați pe guvernul PNL/USR

0

Am văzut în ultima perioadă nemțeni din toate categoriile sociale începând cu polițiști și terminând cu pensionari supărați că le-au înghețat salariile, pensiile cu au crescut prețurile, că nu-i ajută nimeni și așa mai departe.

Acești oameni revoltați dau vina pe guvernul PNL/USR și acuză că cele două partide le-ar fi promis altceva înainte de alegeri și acum fac exact opusul la ce au promis.

Dragi revoltați pe PNL și USR, ei v-au spus prin intermediul presei lor și a aparatului de propagandă că nu îngheață salariile, măresc pensiile, desființează pensiile speciale, ajută mediul privat și așa mai departe, iar noi v-am spus că sunt numai minciuni. A fost alegerea unora dintre dumneavoastră să creadă minciunile lor și să se lase antrenați în valul de ”m**e PSD”.

Lucrurile pentru care sunteți revoltați acum sunt o consecință a deciziei majorității de a crede în minciunile PNL/USR.

  • V-au spus presa și propaganda lor din Neamț că vă face de râs Andrușcă, acum v-ați ales cu Bulai.
  • V-au spus presa și propaganda lor din Neamț că e nasol cu Cuc că e din alt județ și Chitic e corupt, acum v-ați ales cu Carabelea.
  • V-au spus presa și propaganda lor din Neamț că Arsene dă asfaltările cumătrului, acum nu mai face nimeni nici un metru de nimic.
  • V-au spus presa și propaganda lor din Neamț că o sa aibă un europarlamentar cabinet la Neamț și o să vă ajute și o să mai vină și o deputată minune. Iată că au dispărut amândoi a doua zi după votare.
  • V-au spus presa și propaganda lor din Neamț că vor aduce sute de milioane de euro bani europeni, iată că nu au adus nici un euro.
  • V-au spus presa și propaganda lor din Neamț cât de deștepți sunteți dacă votați cu ei și că numai aia fără școală și fără creier votează cu alții…

Așadar, dacă vreți să fiți supărați pe cineva, nu vă uitați spre guvern. Guvernul este efectul. Cauza este votul majorității.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate