Unii liberali nemțeni s-au săturat de ”m**e PSD”

0

Din ce în ce mai mulți liberali nemțeni se declară nemulțumiți de linia de acțiune a propriului partid, linie care se învârte în jurul lozincii ”m**e PSD”. Nu vorbim de liberali care ar fi pro PSD sau trădători, ci de oameni care vor să se termine odată scandalul și să înceapă și treaba. Liberali care vor să poată să se pună la masă cu social democrații și politicienii locali din alte partide și să facă treabă, proiecte și lucruri bune pentru cei care i-au ales.

Toată mizeria asta trebuie să se termine. Gata s-au terminat alegerile, hai să terminăm și cu circul. S-a săturat și lumea, ne-am săturat și noi. Dacă dau o funcție sau implic într-un proiect un consilier de la PSD sunt sunat și certat. Dacă propune unul de la PSD ceva bun în consiliu eu trebuie să fiu contra ca să nu se zică că sunt trădător. Nici nu am curaj să mă duc să vorbesc la consiliul județean că mă vede de la celălalt etaj cineva și mă ia la rost.
Dacă asta înseamnă politică o sa avem cu toții de pierdut. Pe noi ne-au ales niște oameni la fel ca și pe ei și nu ne-au ales ca să ne certăm toată ziua ci ca să facem ceva pentru locurile în care trăim.
Să fie clar. Nu sunt PSD-ist, nu sunt trădător, spun doar că oamenii nu ne-au votat ca să zicem rău de PSD toată ziua. Suntem penibili de acum. Avem și pe unii care se dau lideri și nu sunt în stare să facă nimic în afară de scandal. Am spus unii. Să nu se înțeleagă greșit.
”, ne-a declarat un ales local PNL.

Din păcate, supărarea unor liberali nemțeni este justificată, deoarece în afara de ”m**e PSD” nu prea au făcut nimic și se face anul de la alegeri. Nu au venit fonduri de investiții de la guvern cum s-a promis, nu s-a făcut nici un proiect european, deși se vorbea de sute de milioane care vor fi atrași la Neamț, nu s-a făcut nimic decât scandal, iar aleșii PNL din județ sunt trași de mânecă de alegători.

Alegerile interne care se vor desfășura în curând la PNL vor fi influențate și de solicitarea liberalilor de a se termina cu m**a și a se face și ceva treabă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate