Unii chiar nu țin cont de lege – Este și cazul unui bărbat din Piatra-Neamț

0
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Suceava live)

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Piatra Neamț, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, cu privire la faptul că tatăl său a încălcat ordinul de protecție.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că, bărbatul de 61 de ani, care deținea ordin de protecție, s-ar fi deplasat la locuința fiicei sale, din Piatra Neamț și ar fi pătruns în curte, încălcând astfel măsurile dispuse.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 10 mai a.c., orele 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați din nou de către femeia de 37 de ani, cu privire la faptul că tatăl său a încălcat ordinul de protecție.

Pe numele bărbatului a fost emisă o nouă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate