Unde sunt cei 15 primari de care se zicea că vor trece de la PSD la PNL ?

0

Cu vreo 2 luni în urmă, surse diferite apropiate PNL au dat zvon în țară că la Neamț vor trece de la PSD la PNL vreo 15 primari nemulțumiți. Sursele erau așa de diferite încât am fost tentați să credem această informație, însă s-au dovedit a fi doar o intoxicare de tip sovietic.

Analizând virulența zvonului cu cei 15 primari și căile de transmitere e clar că a fost vorba de o intoxicare bine gândită. La ce ar fi folosit o astfel de intoxicare? Poate la convingerea unor primari PSD să treacă la PNL, dacă tot trec așa de mulți …

Din păcate sau din fericire, doar cei care s-au ocupat de intoxicare au fost profesioniști, căci cei care au mers pe post de agenți electorali să convină primarii să treacă la PNL au reușit să convingă doar 3. Penibil, nu?

Această întâmplare arată, în primul rând, disperarea unora de a câștiga alegerile prin orice mijloace, dar și lipsa de încredere în cei de la PNL.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate