Unde mergem în weekend?

0

Asociația Sens Civic organizează în perioada 9-11 septembrie acțiunea de ecologizare a Lacului Izvorul Muntelui (Lacul Bicaz), atât de necesară în această perioadă.
Evenimentul este pregătit împreună cu Instituția Prefectului Neamț, Centrul de Voluntariat Neamt, Asociația Juvenala și susținut de alte peste 30 de organizații și instituții: Consiliul Județean Neamț, Primăriile Bicaz,Hangu,Poiana Teiului, Ceahlău, Grințieș, Borca, Farcașa, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț, Serviciul de Gospodărire al Apelor Neamț, Garda de Mediu, ADI Eco Neamt, Căpitănia portului Bicaz, Salvamont Neamț, SC Rotmark SRL, Clubul Sportiv Ceahlaul, Asociația pentru Sprijin Comunitar, Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluarii Filiala Neamț, Asociația Forumul Montan Filiala Neamț, Consiliul Local al Tinerilor, Asociația Părinte în Florești și partenerii media.
Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Hidroelectrica, Moara Gliga și Euro Discount.

resize

Vineri, 9 septembrie 2016, ora 17.00, în Sala „Cupola” a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu” are loc lansarea volumului „Problema minții” semnat de autoarea americană Kathlyn Kingdon.
Volumul va fi prezentat publicului nemțean de dr. Dan Vlad Filimon.

Vineri, 9 septembrie, ora 22.00, la Tequila Bowling Piatra-Neamț, formația Direcția 5 va susține un concert live.

resize-2

Sâmbătă, 10 septembrie, ora 21.00 , Marius, comediantul care a scris istorie prin curajul pe care l-a avut să protesteze dezbrăcat pe scena ,,Românii au talent”, ajungând în semifinalele concursului, vine în Apollo Pub.
Arogant, sincer, șarmant, cu o carieră extraordinară de peste 13 ani de comedie (inclusiv trupa Spitalul 9) Marius prezintă un show de stand up comedy interactiv, energic și viu.
Atitudinea lui latină combină cu multă măiestrie improvizația, suculență replicilor, cât și atitudinea non vulgară!
Opening act: GABRIEL DINU.

resize-3
Sâmbătă, 10 septembrie, ora 22.oo, Club Tonique te aşteaptă la o seară de chef şi voie.  Atmosfera va fi întreţinută de DJ DragoșFilip.

resize

Duminică, 11 septembrie, ora 15.00, zona La Caiace, se va desfăşura cea de-a III-a ediție a concursului Piatra-Neamţ Waterways Challenge. Organizatorii Maia Outdoor si Asociaţia FII ACTIV au pregătit sectiuni de concurs care vor testa abilităîile sportive si de orientare, tehnicile de vâslit şi simțul umorului. Concursul este unul de amatori fiind din plin condimentat cu probe haioase.
La final se vor împărţi diplome, medalii, dar mai ales premii, celor mai buni “vâslaşi”, care se vor face remarcaţi în concursul desfăşurat pe lacul Bătca Doamnei.
Categorii de concurs:
Categoria Călăreţul singuratic, pentru cei care vor dori sa vâsleascâ singuri
Categoria Unde-s doi puterea creşte, pentru dublu mixt
Categoria Distracţie în familie, pentru familii cu 2 adulţi si un copil cu vârsta până în 10 ani
Categoria Tinere Speranţe, pentru copii cu vârsta până în 12 ani
Taxa de participare 30 lei/caiac se va achita până cel mai târziu în 10 Septembrie.

resize-2

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate