Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 22 aprilie, orele 10.00 și 12.00, Teatrul Tineretului invită copiii, în cadrul săptămânii ”Școala Altfel” la spectacolul Fetiţa soldat – de Mihaela Michailov, regia Adrian Tamaş. În distribuție: Ingrid Robu.

resize

Vineri, 22 aprilie, începând cu ora 10.00, pietrenii sunt așteptați la TÂRGUL DE IMBRĂCĂMINTE- ÎNCÂLȚÂMINTE EXPOFASHION. Evenimentul se desfășoară la Pavilionul Expozitional Municipal Piatra Neamț – Casa Cărții.

resize (1)

Vineri, 22 aprilie, ora 21.00, Cătălin Ungureanu vine la Km 0 unde își va încânta publicul cu piese noi, bogate prin diversitate.
Suport artist : 20 ron / persoana, Rezervări și info : 0233.622.976

resize (2)

Vineri, 22 aprilie, ora 22.00, în Tequila Bowling vin și concertează băieții de la Publika.
Trupa Publika a fost infiintata in anul 2008, din muzicieni cu o bogată experiență de scenă, de producție și de studio.
Solistul trupei este Ionut Ruscior, figură sonoră pe plan muzical, fiind parte a formatilor VIP si Cross. La chitară se afla Florin Giuglea, unul dintre cei mai cunoscuti chitaristi de blues din Romania, iar la clape, Robby G, cunoscut ca fiind printre primii producători de muzică din țară. Toboșarul trupei Publika este Hanes Radu, unul dintre cei mai apreciați tobosari de la noi, cunoscut pentru colaborările cu artiști precum Tibi Scobiola și Damian Drăghici. La bas se află Costin Bebe Dănăila.

resize (6)

Sâmbătă, 23 aprilie, începând cu ora 12.00, Primăria Piatra-Neamț organizează prima ediție a Sărbătorii Curții Domnești cu ocazia împlinirii a 525 de ani de la prima atestare documentară.
Evenimentul îşi propune să marcheze cei 525 de ani prin organizarea unei serii de manifestări menite să promoveze valorile culturale şi istorice specifice zonei municipiului Piatra-Neamţ și prin punerea în scenă a unor întâmplări de la Curtea Domitorului Ștefan cel Mare.
Scoala de Artă din cadrul Centrului de Cultură și Arte ,,Carmen Saeculare” va organiza patru ateliere cu ocupații tradiționale – olărit, împletit nuiele, confecționare măști, țesut-cusut. Tot în cadrul manifestărilor de la Curtea Domnească va fi creeat un atelier unde se va bate moneda Curții Domnești.
Pe toată perioada evenimentului Turnul va fi păzit de răzeși care vor face schimbul gărzii din oră în oră.
Doritorii vor putea lua lecții de mânuit sabia și de tras cu arcul. Toți cei prezenți vor putea face fotografii în costume specifice epocii.

resize (3)

Sâmbătă, 23 aprilie, ora 21, Trupa The River te invită să petreci timp de calitate în Pub KM 0, locul unde cultura e la ea acasă.
The River izvorăşte din muzica blues si primeşte afluenţi din muzica Rock, Soul, Funk, Pop, R&B, Country. Este primul proiect din industria muzicală românească care îşi propune să sublinieze latura “fresh” a muzicii Blues cu note şi stări nemaiîntâlnite. Blues baby!

resize (4)

Duminică, 24 aprilie, ora 20.00, Club Tonique vă invită la Stand Up Comedy cu Darius Cîmpan și Marius Paşca.
Cei 2 comedianti au hotărât să facă un tur al țării în limita banilor împrumutați de la cămatari și să împărtășească experiențele, ideile si tehnicile de supravietuire legate de evenimentele trecute și evenimentele ce vor veni într-un mod cât mai comic posibil pentru a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor.

resize (5)

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate