Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 16 decembrie, ora 18:00, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena amplasată la Curtea Domnească va urca Ansamblul folcloric „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Ansamblul promovează folclorul autentic, obiceiurile și costumele populare printr-o multitudine de spectacole care ilustrează originalitatea  cântului și jocului popular.

resize
Vineri, 16 decembrie, ora 18:00, la Hotel Central Plaza, va avea loc Conferința „Miracolul Credinței” susținută de maestrul Serghei Danisin.
Născut în Chişinău, maestrul Serghei Danisin este unul dintre cei mai apreciaţi specialişti din Republica Moldova şi Rusia, în ştiinţe de frontieră, precum bioenergo-cibernetica sistemelor complexe, fiind un pionier în studiul şi cercetarea fenomenelor de parapsihologie – Şcoala „Omul viitorului“ din Chişinău, şi, de asemenea, fost director şi profesor la Centrul Medical Internaţional de Cercetări Ştiinţifice, training și vindecare „FORTUNA“ din Moscova. În prezent este preşedintele Centrului de Studii şi Cercetări Frontale TARKSHYA 444 din Bucureşti, în cadrul căruia activează ca profesor ţinând cursuri şi seminarii pe teme de bioenergo-cibernetică, telepatie, psihogeometrie sacră şi numerologie sacră și trans-psihologie.

resize-1

Vineri, 16 decembrie, ora 19:00, în cadrul  Târgului de Crăciun, Teatrul Tineretului vă invită la spectacolul Revanșa.  În distribuţie: Mircea Postelnicu, Sabina Brânduşe, Rareş Pîrlog, Ecaterina Hâţu, Dragoş Ionescu.
Telefon: 0233 211.036, 0752149735.  E-mail: rezervarebiletett@gmail.com

resize-2

Vineri, 16 decembrie, ora 21:00, Walter Ghicolescu revine la Pub Km 0.  Folkistul aduce cu sine cântece  noi si vechi , colinde, tot ce trebuie pentru a face seara specială!

resize-3

Sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 18.00, în cadrul Târgului de Crăciun, atmosfera va fi animată de Dorian Popa, The dAdA și Alexandra Ungureanu.

resize-4

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 21:00, Mircea Vintilă vine, înainte de Crăciun, în vizită la Pub Km O. Cantautorul nu vine singur, ci însoțit de minunatele sale cântece.

resize-5

Duminică 18 decembrie, începând cu ora 18:00, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena de la Curtea Domnească vor urca Nadir și Lora.
resize

Duminică, 18 decembrie, ora 19:00, în cadrul  Târgului de Crăciun, Teatrul Tineretului vă invită la spectacolul Aproape.
În distribuţie: Sabina Brânduşe, Nora Covali, Valentin Florea, Corina Grigoraş, Florin Hriţcu, Dragoş Ionescu, Cristina Mihăilescu, Mircea Postelnicu.

resize-1

Duminică, 18 decembrie, ora 19:00, Teodora Sava, vocea care a uimit și a lăsat cu gura căscată pe oricine a ascultat-o, vine pe celebra scena de la KM 0. Tânăra artistă va cânta alături de Trupa de Piatra: Radu Botezatu, Andrei Afloarei și Bogdan Ciobanu.

resize-2

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate