Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 1 aprilie, ora 18.00, la Central Plaza are loc spectacolul  O noapte furtunoasă de I. Luca Caragiale.
Farse, emoții si hohote de râs, toate pe tema iubirii, sunt puse în scena de trupa de teatru Dan Alecsandrescu din Roman, o echipa tânără, plină de energie și pasiune.

resize
Vineri, 1 aprilie, ora 21.00, la KM 0, Vali Răcilă/Tibi Ioniță & Friends vor oferi publicului momente muzicale inedite.

resize (1)

Vineri, 1 aprilie, ora 21.00, Crepes d’Art organizează o seară în care muzica, poezia și buna dispoziție sunt ingredientele principale. Astfel, iubitorii de folk vor avea parte de o surpriză plăcută  prilejuită de întâlnirea cu Marius Bațu, interpret de muzică folk care s-a remarcat în lumea muzicii românești în 1977, anul în care a înființat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis.

resize (2)

Vineri, 1 aprilie, ora 21.00, The Library Bar vă așteaptă la o lansare de carte, dar și la un show de Stand up Comedy.
Invitatul mult așteptat este Andrei Ciobanu, prezentatorul matinalul de la Kiss Fm și scriitorul celei mai vândute cărți din România în anul 2015: ”Suge-o, Ramona”. De asemenea, Andrei Ciobanu a deschis spectacolul lui Eddie Griffin în București și este membru Sector 7.

resize (4)

Vineri, 1 aprilie, ora 23.00, Club Tonique vă invită la o seara de exceptie alături de Formația Adagio.

resize (5)

Sâmbătă, 2 aprilie, ora 19.00, Teratrul Tineretului vă așteaptă la spectacolul Am căzut în cap, da-mi trece – după o idee de Slawomir Mrożek, regia Antonella Cornici. Din distribuție fac parte: Victor Giurescu, Răzvan Bănuţ, Adina Suciu, Ingrid Robu.

resize (2)

Sâmbătă, 2 aprilie, ora 21.00, Apollo Pub vă așteaptă la un show de stand up comedy cu MARIUS – omul care a avut curajul să protesteze pe scena ,,Românii au talent”.

resize (4)

Sâmbătă, 2 aprilie, ora 21.30, Artist Lounge vă invită să întâmpinați anotimpul verde cu o mega petrecere, alături de 4 băieți faini care cântă coveruri din cele mai cunoscute și mai apreciate. Trupa Score promite să facă o seară pe cinste așa cum nu a mai fost la Artist.

resize (3)

Duminică, 3 aprilie, Teatrul Tineretului prezintă spectacolul Chelnerul mut, după Harold Pinter,în regia lui Rareș Pîrlog.
Din distribuție fac parte: Florin Hrițcu, Răzvan Bănuț, Rareș Pîrlog.

resize (5)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate