Unde mergem în weekend?

2

Începând de vineri, 3 februarie, ora 17:00, Ovidiu Slătineanu, unul din cei mai apreciați fotografi din Piatra-Neamț vă așteaptă la Atelierului de fotografie digitală.
Atelierul se desfășoară săptămânal, pe perioada a 4 sesiuni, la Centrul de Voluntariat Neamț ( în incinta  Mall Form Center), în perioada 03 februarie – 03 martie 2017 și cuprinde atât o parte teoretică necesară familiarizării cu echipamentele și noțiunile de bază, cât și o parte aplicată, în cadrul căreia veți experimenta diferitele tipuri de fotografii: portret, peisaj, fotografia de eveniment, fotografie de produs etc.
În cadrul cursului veți utiliza propriul aparat foto sau camera foto a propriului telefon, pe care veți învăța să le ”exploatați” la un nivel cât mai înalt, dar, de asemenea, veți găsi la noi aparatură foto profesionistă și echipamente de calitate: laptop, imprimantă, videoproiector etc.
De asemenea, cei cu adevărat pasionați vor avea parte  și alte surprize: worrkshopuri și module adresate profesioniștilor, care vor fi inițiate pe parcursul anului 2017.

resize (1)

Vineri, 3 februarie, ora 22:00, Tonique Club vă așteaptă la o seară de Karaoke, alături de cel mai bun DJ din oraș.  Rezervări:  0233.21.33.88.

resize (2)

Sâmbătă, 4 februarie, la Hotel Central Plaza, începând cu ora 9:00, Porția de Cunoaștere vă așteaptă la o întâlnire cu diac. dr. Adrian Sorin Mihalache, prof. univ. la facultatea de Teologie a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Autorul al cărții „Lumina Celui Nevăzut”, realizatorul emisiunii cu același titlu, găzduită de postul de televiziune Trinitas, directorul Centrului de Cercetare Interdisciplinară în Religie, Filosofie și Știință este un căutător neobosit al adevărului.
Evenimentul cu titlul „Corporalitatea și educația somatică” are ca scop să prezinte rezultatele din medicină și neuroștiințe privind corpul și mișcarea, importanța lor în activitatea profesională și în experiența vieții spirituale.

resize (3)

Sâmbătă, 4 februarie și duminică, 5 februarie, ora 19:00,  Teatrul Tineretului va așteaptă la premiera spectacolului  Un stejar,  de Tim Crouch,  regia lui Bobi Pricop.

Prin proiectul propus de Bobi Pricop, Teatrul Tineretului vă invită să experimentați teatrul într-un mod surprinzător. Ineditul piesei Un stejar constă în faptul că unul dintre cei doi actori care vor juca în spectacol acceptă provocarea de a se afla la prima întâlnire cu textul chiar în timpul reprezentației, în faţa publicului. Actorul invitat se va urca pe scenă, alături de actorul Teatrului Tineretului, Mircea Postelnicu, fără să știe nimic despre piesă și fără să fi văzut spectacolul în prealabil.
Pentru primele două reprezentaţii, au acceptat să facă parte din spectacol doi actori celebri, legați afectiv de Teatrului Tineretului: Claudiu Bleonț şi Ana Ciontea.

resize (4)

Sâmbătă, 4 februarie, ora 20:30, Pub Republika, după o serie de concerte în care a încearcă să promoveze muzica sufletului, vă propune un nou eveniment. Cătălina Culbece revine acasă, în Piatra-Neamț,  pentru a ne încânta sufletul cu muzica ei.

resize (5)

Duminică, 5 februarie, cinefilii din Piatra-Neamț vor avea ocazia să vizioneze la cinematograful Dacia următoarele filme:
15:00 – SURF’S UP 2: MANIA VALURILOR (2D)
17:00 – SPLIT (2D)
19:00 – RESIDENT EVIL 6 (3D)
21:00 – GOLD/GOANA DUPĂ AUR (2D)

cinema-dacia-piatra-neamt-300x30011

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Dăscălescu Răruță Maria spune

    La miting.

  2. alex spune

    unde mergem ? la proteste in centru fratilor… lasati cluburile si filmele, ca se apuca dragnea sa le inchida prin OUG, pe principiul „noi facem ce vrem ca ne permitem”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate