Unde mergem în weekend?

0

În ultima vineri a fiecărei luni, bicicliștii nemțeni pornesc din nou într-un marș pe două roți. Aflat la cea de-a XVII-a ediție, evenimentul organizat vineri, 29 iulie, se va desfășura sub deviza „Nu te lăsa învins de asfaltul încins“.
Plecarea se face din fața Teatrului Tineretului, ora 18.oo, iar punctul final al traseului va fi Pontonul Bâtca Doamnei.

resize

Vineri, 29  iulie, ora 22.00, la TEQUILA BOWLING, Trupa Hara aduce în prim-plan cântecul românesc interpretat cu pasiune și entuziasm!

resize (2)

Sâmbătă, 30 iulie, ora 10.00, pe platoul de la Curtea Domnească, Asociația pentru Dezvoltare Regională Durabilă (ADRD) și Asociația pentru Dezvoltare si Inovarea în Europa (ADIE) vă pregătesc două zile de sport și distracție în aer liber, în prima ediție a evenimentului #unitiprINMISCARE. Se vor desfășura activități sportive pentru toate vârstele: ZUMBA, AEROBIC, TRX, BOSU, TRAMBULINE, YOGA, Jocuri si concursuri pentru copii, precum si demonstratii ale cluburilor sportive din Piatra-Neamț. Pentru cei mici sunt pregătite multe surprize: întălnire cu Micky si Minnie, Zumba kids, pictura pe fața, concurs de biciclete și multe alte surprize.
Obiectivul acestui eveniment este de a promova un stil de viata activ și de a conștientiza importanța mișcării în viața fiecărei persoane.

resize (1)

Sâmbătă, 30 iulie, pe platoul Curtea Domnească, cea de a II-a ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii
„Micul biciclist”. Această ediție se aliniază evenimentului #unitiprINMISCARE, inițiativă a Asociației pentru Dezvoltare Regionala Durabilă (ADRD) și Asociația pentru Dezvoltare și Inovarea in Europa (ADIE).
Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani şi cuprinde un traseu cu numeroase „obstacole”.

resize (3)

Sâmbătă, 30 iulie, Caravana Filmelor Next ajunge la Piatra-Neamț, primul oraș de pe traseul de anul acesta, și oprește la Ștrandul Tineretului, unde spectatorii își pot întinde păturile pe iarbă verde, departe de jungla urbană, și timp de două seri se pot bucura împreună de 11 filmele scurte de la NexT Romanian Shorts și Best of NexT.

resize (5)

Duminică, 31 iulie, la TEQUILA BOWLING, Teo, Vio și Costel te aşteaptă la un show de stand up comedy. Teo, Vio și Costel sunt veterani ai genului si fac stand up comedy de 13 ani și au contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România. Au început in 2003 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko.

resize (4)

Duminică, 31 iulie, cinefilii din Piatra-Neamț vor avea ocazia să vizioneze la cinematograful Dacia următoarele filme:
14.00 – ICE AGE: COLLISION COURSE (Epoca de gheață: Ploaie de meteoriți)
16.00 – Bad Moms (Mame bune și nebune)
18.00 – GHOSTBUSTERS (Vânătorii de fantome)
21.00 – Jason Bourne

cinema-dacia-piatra-neamt-300x3001

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate