Unde mergem în weekend?

0

În perioada 30 iunie-03 iulie 2016 Baza hipică „Virgil Bărbuceanu“ va găzdui la Piatra-Neamț primul regal hipic din 2016, Festivalul Național Ecvestru „Stânca Șerbești“
Festivalul „Stânca Șerbești“ este destinat tuturor categoriilor de vârstă, copii, debutanți, amatori și juniori, care se vor întrece la nivelurile B, C, D, E și F.

resize

Vineri, 1 iulie, ora 21.00, Dan Vana vine la Pub Km 0. Acesta este un cantautor de folk ce ajunge prea rar în zona noastră, un om care prin minuni numai de el ştiute va încânta publicul cu poezii mai rar cântate.
Rezervări şi informații – 0233.622.976
Bilet intrare 25 ron / persoana, din care 10 ron / persoana bon de consumație.

resize (1)

Vineri, 1 iulie, ora 21.00, distracția de bună calitate o găsiți cu siguranță la Momenti Lounge, unde veți avea parte de mâncare bună și muzică de calitate. Atmosfera va fi asigurată de formația Royal Avenue.
Royal Avenue este o formaţie pop rock/electro, care se remarcă prin alegerea unui repertoriu dinamic cu un sound modern, fără teama de a interpreta piesele într-un mod unic, personal.
Componența trupei este alcătuită din 6 tineri plini de entuziasm, ambiţioși si pasionati de muzică şi artă în general, fiecare având un trecut bogat atât în privinţa studiilor de specialitate cât şi în privinta colaborarilor pe plan muzical.
Royal Avenue aduce un plus de valoare pe piața muzicii live, valoare exprimată prin: prospeţimea sound-ului, adaptabilitatea repertoriului, energia pozitivă degajată și imaginea corespunzătoare unei atmosfere de spectacol.

resize (6)

Sâmbătă, 2 iulie, ora 21.00, Magda Pușkaș revine la Pub KM 0. Această voce și prezență unică în folkul românesc și-a făcut un obicei frumos de a vizita orașul Piatra-Neamț în fiecare an, în perioada aceasta, pentru a ne mai răcori puțin cu minunatele ei cântece. Ca de obicei, Magda vine însoțită de Rareș Suciu, chitaristul care știe când, cum și unde.
Bilet intrare 35 ron / persoana din care 10 ron / persoana constituie bon valoric de consumație.

resize (2)

Sâmbătă, 2 iulie, ora 22.00, la Bells continuă seria petrecerilor pentru această vară.

resize (4)

Duminică, 3 iulie, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” va organiza cea de a XLIII-a ediţie a Festivalului Internaţional Vacanţe Muzicale. Organizatorii au plăcerea de a anunța prezența la festival a multor artişti de valoare, precum şi a multor tineri talentaţi. Publicul meloman al oraşului se va putea bucura de recitaluri şi concerte de muzică clasică sau jazz, flamenco ori muzică de cameră, de seară corală, muzică etno-rock, folclor.

Concret, atât deschiderea, cât şi închiderea ediţiei curente vor fi făcute de concerte de muzică simfonică şi de operă. Vor urca pe scena festivalului orchestre din Braşov şi Bucureşti, ambele având la pupitru dirijori de peste hotare – Nayden Todorov (Bulgaria) şi Jin Wang (China), cu solişti de primă clasă – violoncelistul Anton Niculescu şi soprana Vassiliki Karayanni (Grecia).

În cele şapte seri ale ediţiei vor fi programate douăsprezece recitaluri şi concerte şi o lansare de carte. Vor sosi la Piatra-Neamţ, pentru a petrece frumoase seri de vară, formaţii şi ansambluri prestigioase, precum Corul Naţional de Cameră „Madrigal”, formaţia „Nightloosers”, cvartetul „Fagotissimo”, „Romanian Brass Orchestra”, Ansamblul de muzică populară „Fraţii Advahov”, Trio Zamfirescu şi Adrian Nour.

Se vor întoarce la matcă, pentru două seri muzicale alături de prieteni, artiste de valoare ale lumii muzicale româneşti, aşa cum sunt cântăreața de jazz Luiza Zan şi soprana Alexandra Tărniceru.
Respectând tradiţia impusă încă de la prima ediţie, Vacanţele Muzicale ale anului 2016 vor avea cuprinse în program cursuri de măiestrie. Au fost invitaţi pentru a le conduce, Galina Buinovschi (curs de vioară) şi Dorin Gliga (oboi).

resize (5)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate