Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 10 iunie, ora 19.00, Teatrul Tineretului vă invită la spectacolul Chelnerul mut, după Harold Pinter, de Rareș Pîrlog. Din distribuție fac parte: Florin Hrițcu, Răzvan Bănuț, Rareș Pîrlog.

resize

Vineri, 10 iunie, ora 19.00, la CENTRAL PLAZA HOTEL se va desfășura seminarul de dezvoltare personală Cum să scapi de blocajele din viaţa ta, susținut de psihoterapeutul Geanina Timofte.
Scopul seminarului este acela de a oferi câteva răspunsuri, din perspectivă psihologică, la întrebările pe care ni le punem atunci când suntem în faţa unor obstacole ale vieţii.
Vei putea afla care sunt cele trei stări ale eului, conform analizei tranzacţionale, ,,roluri” din care acţionăm în faţa problemelor. Astfel vei  înţelege mecanismul prin care se creează blocajele în relaţiile cu ceilalţi şi te vei întoarce, imaginar, în copilărie, pentru a vindeca rănile emoţionale ale copilului care ai fost.
Seminarul este gratuit.

resize (1)

Vineri, 10 iunie, ora 17.00, la Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu, debutează Festivalul de Poezie Qpoem, în care vor alterna momentele de poezie cu cele muzicale. De asemenea, în cadrul festivalului vor mai fi prezentări de carte de poezie, dar și o expoziție.

Afis 06_10_2016 Fenomenul_QPoem_Biblioteca Judeteana

Vineri, 10 iunie, ora 22.oo,  pe platoul de la Curtea Domnească, pietrenii sunt așteptați să susțină echipa României la Campionatul European de Fotbal. Fanii fotbalului vor putea urmări în aer liber, pe platoul Curții Domnești, meciurile din grupe ale României cu Franța, Elveția și Albania de pe 10, 15, respectiv 19 iunie.

13423869_814588388676091_8101693137842190084_n

Vineri 10 iunie, ora 22.oo, Club Tonique îți oferă o seară plină de distracție cu muzică de cea mai bună calitate: latino, orientală, comercială.

resize (2)

Sâmbătă, 11 iunie, ora 19.00, Teatrul Tineretului anunță premiera spectacolului Sfârşitul jocului de Samuel Beckett, regia SZABÓ K. ISTVÁN. În distribuție: Victor Giurescu, Răzvan Bănuţ, Daniel Beşleagă, Lucreţia Mandric.

resize

Duminică, 12 iunie, ora 20.00, Restaurantul Tequila te invită să vezi un show live de stand-up comedy în care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea vor preda o lecție de umor sarcastic, de calitate.

resize (1)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate