Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 12 februarie, ora 21.00, Pub Km 0 vă aşteaptă la o seară dedicată folkului alături de formaţia ”Folk Frate”.
”Folk Frate” nu este o trupă cu un debut clasic: a fost întâi de toate o reuniune de prieteni și s-a transformat într-un proiect profesionist de muzică tânără. Mircea Ungureanu (Mysha) – chitară și voce, Tudor Olaru (Teddy) – chitară bas, voce, Ionuț Leopea (Johnnie) – voce și gesturi sugestive și, întotdeauna prima și cu ritmul în sânge, Elena Icleanu – tobe și percuții – iată-i pe cei patru frați de proiect muzical, proiect cu un număr de peste 400 de apariții la activ. Numele lor are un public pe măsura concertelor de până acum, public pe care trupa îl așteaptă ca pentru o reuniune de suflet. În definitiv, albumul „…e mai bine așa!” este modul prin care Folk Frate! își urmează o cale muzicală proprie.

resize

Vineri, 12 februarie, ora 21.00, Clubl Bells organizează evenimentul Be My Valentine. Atmosfera va fi întreținută Dj Taz & Mc Gabriel. Cei prezenți vor putea participa și la o tombolă, premiul fiind o cină romantică.

resize (1)

Vineri 12 februarie, ora 21.00, Ze Germmans propune o noapte dedicată muzicii electronice. Evenimentul denumit Joc de Glezne îi aduce în prim-plan pe Alex Rusu / Idri / Aleck / Johnson / Luchis.

resize (2)

Sâmbătă, 13 februarie, ora 12.00, Galleria Mall te așteaptă cu jumătatea la oficiul de căsătorii. Căsătoriți-vă pentru o zi și puteți câștiga:
– Un weekend de vis la Hotel Lux Garden 5* Azuga
– Trei cine romantice
– Zeci de alte premii surpriză

resize (3)

Sâmbătă, 13 februarie, ora 22.00, Artist Lounge te invită să descoperi combinația perfectă între dragoste și distracție.
Vreti si voi să aflati rețeta magică? Atunci veniți alături de persoana iubită la acest eveniment muzical, cu cocktailuri speciale și momente surpriză!

resize (4)

Sămbătă 13 februarie, ora 21.oo, The library Bar te invită la o seară romantică alături de persoana iubită.
Nu-i lăsam deoparte nici pe cei în căutarea iubirii și din acest motiv prietenii de la Tatratea ne pregatesc câteva surprize inedite.

resize (5)

Duminică, 14 februarie, Teatrul Tineretului prezintă spectacolul Anatol de Arthur Schnitzler, regia Răzvan Muraru
În distribuţie: Dan Grigoraș, Răzvan Bănuț, Gina Gulai, Nora Covali, Lucreția Mandric, Ecaterina Hâțu, Florin Hrițcu.

resize (8)

Duminică, 14 februarie, ora 19.00, Crepes d’Art sărbătorește Ziua Îndrăgosțiților. Pentru că sărbătoarea iubirii se apropie, mulţi se gândesc deja cum să petreacă de VALENTINE’S DAY alături de partenerii de viaţă. Dacă încă nu v-aţi făcut planuri pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, vă invităm la Crepes d’Art intr-o atmosferă romantică si cu un meniu special creat pentru această ocazie.
Așteptăm rezervările la telefon: 0371061104 sau 0233235404

resize (6)

Duminică, 14 februarie, ora 22.00, Tonique ți-a pregătit un weekend de poveste!
Decor, cele mai frumoase piese de dragoste și bineînțeles multă iubire, fac ca această sărbătoare să fie pe placul tuturor!

resize (7)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate