Un videograf din Neamț, pasionat de natură, vine în sprijinul industriei HORECA

0

Andrei Ivașcu este un videograf profesionist din Neamț care dorește să promoveze frumusețile județului și activități outdoor prin intermediul canalului său de YouTube. Canalul intitulat Nature Adventures Romania își propune să ofere imagini deosebite din județul Neamț și nu numai.

Pe lângă peisajele încântătoare, echipa din spatele canalului dorește să se implice activ în sprijinirea industriei HORECA din județ, dar și din restul Moldovei, grav afectată de restricțiile impuse de pandemie.

„Prin acest canal de youtube realizat în colaborare cu www.ga-events.ro dorim să aducem aproape de voi frumusețea și liniștea naturii și să trezim în fiecare dorința de a petrece cât mai mult timp în aer liber.
De asemenea, dorim să dam startul unei campanii de promovare a unităților de cazare din zona Moldovei, pentru a putea, împreună, să trecem de această perioadă dificilă pentru toți, dar în special pentru industria HORECA.”
, a declarat Andrei Ivașcu.

Întregul canal de YouTube poate fi accesat aici – click.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate