Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 24 iunie 2019
  • :
  • :

[UPDATE/FOTO-VIDEO] Un tractor a căzut într-un pârâu. Viața șoferului, în pericol

ISU Neamț anunță faptul că în jurul orei 11.30 un tractor a căzut într-un pârâu. Din primele informații, se pare că o persoană a rămas prinsă în tractor. Evenimentul a avut loc în localitatea Răucești.

La locul solicitarii s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și un autoturism de serviciu, mai transmite ISU Neamț.

UPDATE 1: Șoferul este prins între cabina tractorului și un mal de pământ. Se acționează pentru extragerea acestuia.

UPDATE 2: Victima a fost scoasă și predată echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor. Este conștientă.

Revenim cu informații.

FOTO/VIDEO: ISU Neamț
Un comentariu la “[UPDATE/FOTO-VIDEO] Un tractor a căzut într-un pârâu. Viața șoferului, în pericol

  1. Tudor

    Ferească Dumnezeu ! E de Interes totuși. ce a căutat El cu acel Tractor. prin. Balta aia , Acel tractor aducând cu acelea de merg prin Orezării , ori la Răucești Nu s ar fi auzit de o plantație , culturi de Orez , Deși cu vremea de acum. ceva șanse ar fi , plantei placandui umezeala. I ar locuitorii comunei putând opta can loc de Rachiu , Țuică sa deguste un SAKE . SUSHI , după ce Extrag tractorasu , daca duc cu o varga au Șanse sa găsească ceva din care sa prepare
    prin Iazul din pădurea care se vede in poza.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *