Un taximetrist din Cluj s-a luat la bataie cu un client

0

taxi taximetre RPUn taximetrist din Cluj s-a luat la bataie cu clientul sau dupa ce acesta ar fi injurat romanii in ungureste.

Taximetristul l-a luat pe pasager din centrul Clujului. Acesta a devenit ulterior irascibil, a inceput sa injure si i-a dat o palma șoferului și l-a prins de gat.

Vicepreședintele Sindicatului Taximetriștilor din Cluj, Alexandru Ursu, a explicat ca i-a interogat pe fiecare dintre cei implicați in incident.

„Șoferul taximetrului a refuzat pentru ca nu cunoștea limba maghiara, moment in care pasagerul a inceput sa injure. Spiritele s-au incins dupa ce șoferul, care are 52 de ani, i-a spus tanarului, care are cel mult 30 de ani, ca este urat sa-i vorbeasca astfel, și chiar i-a dat o palma taximetristului și l-a prins de gat”, a spus Ursu.

Imediat dupa incident șoferul a format indicativul 100 (indicativul de urgența al taximetriștilor – n. red.), și a oprit in zona Teatrului Național, unde cei doi s-au luat la bataie, mai multi taximetristi intervenind in conflict.

Pana in prezent nu a fost depusa nicio plangere la Inspectorat si evenimentul nu a fost sesizat prin numarul unic de urgența 112.

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate