Un tânăr din Dumbrava Roșie, reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

0

infractiune

În seara zilei de 12.01.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au intervenit, în urma unei sesizări privind deposedare unei tinere de bunuri, pe strada Liliacului din Dumbrava Roșie. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, un tânăr de 18 ani, din localitate, care nu a fost găsit la domiciliu, dar a fost depistat la un bar din comună. Asupra acestuia a fost găsită suma de 82 de lei, restul de 30 de lei fiind recuperați de la vânzătoarea barului. Tânărul a indicat locul unde a abandonat rucsacul, fiind recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate, împreună cu sumele de bani.
Azi-noapte, polițiștii au luat măsura reținerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, având în vedere că a sustras bunurile prin folosirea violenței, fiind, astfel, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate