Un tânăr de 18 ani, reținut după ce a furat geanta unei femei

0

Actualizare: La data de 22 noiembrie 2018, poliţiştii au prezentat un tânăr de 18 ani, din Doljești, Judecătoriei Roman care a dispus faţă de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat la data de 19 noiembrie 2018. Poliţiştii l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, la data de 21 noiembrie 2018 a fost identificat un tânăr de 18 ani, din Doljești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat la data de 19 noiembrie 2018.

  • Acesta a fost identificat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Roman pe strada Mihai Viteazu, în momentul în care se pregătea să părăsească municipiul Roman.

La data de 19.11.2018, ora 19:00, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată de o femeie de 53 de ani, din Roman, despre faptul că la aceeaşi dată i-a fost sustrasă o poşetă în care avea mai multe bunuri. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în timp ce persoana vătămată se deplasa spre domiciliu, un bărbat i-a sustras geanta în care avea un telefon mobil, un portofel cu 150 de lei şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 1500 de lei.

Poliţiştii au recuperat în proporţie de 95% prejudiciul, care a fost predat persoanei vătămate, iar faţă de tânăr au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta va fi prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate