Un sportiv din NEAMȚ participă la Campionatul Mondial de Juniori

0

Un tânăr din Neamț va participa la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness la juniori. Concursul are loc în perioada 23-24 octombrie, la Cluj-Napoca.

Este vorba despre Bogdan Ene (19 ani) din Piatra Neamț, legitimat la Clubul Sportiv „Steel-Man” Târgu-Neamț și antrenat de către Gligor Mosor.

Din luna iulie am început să mă pregătesc pentru Campionatul Național de Culturism și Fitness unde am ieșit campion național la categoria Men’s Physique Juniori Mici +178 cm.

Am fost ales în lotul României să particip la Campionatul Mondial de Juniori, unde sper să mă prezint într-o formă mult mai bună decât la Naționale.
Vreau să mulțumesc domnului Moșor Gligor (președintele clubului C.S. Steel-Man Târgu Neamț) pentru că m-a ajutat mereu cu diferite sfaturi, m-a îndrumat pe calea cea bună și m-a învățat să pozez pentru concurs. Mulțumesc mult lui Claudiu Ionuț Zaharia- sportiv legitimat la Steel-Man, pentru dieta și antrenamentele pe care mi le-a făcut și prietenilor mei Bogdan Rizea, Tony George și Filimon George care m-au ajutat cu suportul psihic și m-au primit în sala indiferent de oră și părinților mei că m-au susținut în practicarea acestui sport.
„, transmite Bogdan Ene.

Pentru campionatul mondial, tânărul nemțean s-a pregătit intens, în ciuda condițiilor speciale cauzate de pandemia de coronavirus. Va avea o concurență acerbă, dar antrenorul său este încrezător că va ajunge pe podium.

„Bogdan Ene este un tânăr sportiv care promite. Este singurul selectat din județul Neamț pentru a face parte din lotul național la acest campionat mondial.

sportivul Bogdan Ene și antrenorul Gligor Mosor

Anul trecut a avut un accident la picior, dar este ambițios și a reușit să depășească cu bine operația la genunchi, nu s-a lăsat și poate fi un exemplu demn de urmat și de către ceilalți tineri. A venit de la Piatra Neamț la clubul nostru din Târg, o lună de zile s-a antrenat pentru a face o figură frumoasă la campionat.
Mulțumesc familiei lui, care îl susține în activitatea sportivă și l-a îndrumat către clubul nostru. Transmit mulțumiri și domnului primar Daniel Harpa, domnului viceprimar Vasile Apopei și prietenilor de suflet, pentru susținerea acordată astfel încât să ne prezentăm așa cum se cuvine la Campionatul Mondial de Juniori.

Mult succes, Bogdan Ene! Voi fi alături de el în cadrul acestui concurs important„, a transmis Gligor Mosor, președintele C.S. Steel-Man Târgu-Neamț.

SUCCES!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate