Un senator cu pareri contra matematicii

4

Un distins domn senator, intitulat Ovidiu M., a stat si s-a gandit putin cum sa emane o strategie economica si brusc s-a trezit cu o idee geniala, si anume, sa impoziteze pensiile. Nimic nou pana aici. Romanul este deja obisnuit cu impozitarea si asteapta cuminte ziua in care va fi chemat sa i se masoare capacitatea pulmonara pentru a plati impozit pe aerul respirat. Poate nu ar fi o problema asa de mare nici ca domnul senator uzeaza clanta de la usa Comisiei pentru buget-finanţe unde este presedinte. Problema este ca am surprins o emisiune in care frumosul senator explica unei batrane ca daca ii impoziteaza pensia cu 10% si pe cealalta parte scade TVA cu 5%, toate preturile vor scadea cu acei 5% si ea va avea de castigat.
Am calculat prin reducere la absurd ca avand o scadere de preturi de 5% nu ai cum sa acoperi minusul de 10% din impozitare. Deci nea’ seful de la Comisia pentru buget-finanţe spune ca (-10) – (-5) = + .
Acesti oameni ne administreaza banii nostri si ne conduc. Doamne ajuta!

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Princess spune

  da, dar cand? ca m-am saturat de ei

 2. janel iosub spune

  Este vorba de senatorul Marcuteanu care dupa ce a ajuns senator XXX si-a luat zborul unde a crezut ca e mai bine! Intrebati-l cum l-a facut generalul Oprea ofiter superior „la apelul bocancilor”, atunci cand cei de la putere au respins prima motiune de cenzura! Atunci cand trusturile de presa au spus ca cei care au votat ca portocalii au primit cate 200.000 de euro. Detin documentele pt. a nu se intelege ca manipulez sau dezinformez. Asa ca pt. cei care s-au pricopsit bine din banul public, ce mai conteaza cum socotesc si cata matematica stiu! Esentialul este sa se adune la ei in conturile personale cat mai multa dijma!

 3. ana santana spune

  doamne-ajuta sa, ce, sa ne conduca tot asa in continuare, doamne-ajuta inc-o tura de 4 ani sau fereasca sefu galaxiei de toate, mai precis, doamne-ajuta sa scapam dracu?!

 4. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  Se discută prea mult. De acești bandiți trebuie să scăpăm așa cum scapă nespălatul de purici și păduchi: cu o ”săpuneală” bună de tot!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate