Un român, stabilit în Italia, a salvat un cerb rănit și a anunțat autoritățile

0

Un bărbat din Piatra-Neamț, stabilit  în Italia, a dat dovadă de multă compasiune salvând viața unui cerb rănit, aflat pe mijlocul drumului, titrează publicația siciliană Blog Sicilia.

Tânărul inimos, pe numele său Lucian Crușitu,  a observat animalul accidentat, a oprit mașina și a anunțat imediat voluntarii Centrului de Salvare a animalelor „Il Pettirosso”. Acesta a așteptat lângă animalul rănit sosirea salvatorilor care l-au preluat și i-au oferit primul ajutor.

Zilnic se pot întâlni cazuri de animale sălbatice rănite pe drumurile din Italia, și, deși codul rutier prevede acordarea primului ajutor animalelor accidentate, de multe ori acest lucru nu se întâmplă. Mai mult, dacă tânărul nu intervenea pentru a anunța salvatorii, cel mai probabil cerbul ajungea carne de vânat. Centrul de salvare a animalelor „Il Pettirosso” contribuie la tratarea animalelor rănite și la reîntoarcerea lor în natură.

cerb

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate