Un recidivist cu boli psihice a vandalizat pereții unor clădiri cu injurii la adresa primăriei

1
FOTO: POLIȚIA LOCALĂ PIATRA-NEAMȚ

Bărbatul care a vandalizat pereții mai multor clădiri din Piatra-Neamț, scriind injurii adresate Primăriei Piatra-Neamț, în dimineața zilei de 8 iulie 2019, a fost identificat și adus la sediul Poliției Locale Piatra-Neamț de către un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică 2.

Este vorba despre I.S. din Piatra-Neamț, în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice și care a fost internat în nenumărate rânduri în prezența polițiștilor locali, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Urmează a se lua măsurile legale în conformitate cu Legea 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar contravenientul va fi din nou predat cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț – Secția Psihiatrie.

Sursa: Poliția Locală Piatra-Neamț

1 Comentariu
  1. TIBI spune

    El Are o Problema Mare cu WERNER, a ,, Rezolvat ,, și ușa de la sediul Partidului , daca e EXTREM de Furios ,e JALE de Arborele Genealogic a lui KLAUS , Acum se vede Treaba că ia Cășunat pe Cineva din Primărie , de le Urează de. Bine . SINCER aștia că El ,din toată ROMÂNIA ar trebui Strânși Intr un Loc și făcut un Comando , Grup de SOC ,Ptr Diverse Acțiuni Demolări unde este cazul ,Dat câte un Baros la fiecare FULGERAT de genul ăstuia și TATI ACTION in 30 min sa Numai fie piatra pe piatra , Daca se încruntă dat Electroșocuri ii Stimulează , Lucrează mai cu SPOR. Altfel o sa aibă Acțiuni cu LOCALA ori DACĂ se întâlnește cu unul ca V. UȚĂ îl ,, Mângâie cu Viteză ,,, pe Cutia UKRAINIANA de l Lecuiește , Rezolva Ce Nu au Reușit Specialiștii Psihiatri .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate