Un pietrean, omul zilei. A dus la poliție un portofel cu acte și cu o sumă mare de bani

0

Spiritul civic și solidaritatea manifestată într-o situație deosebită definesc caracterul unui bărbat din Piatra-Neamț, care deși a găsit un portofel ce conținea o importantă sumă de bani a acționat în spiritul legii, anunțând imediat cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 4 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Piatra-Neamț, care a predat un portofel ce conținea mai multe documente personale și suma de 1.700 de lei, pe care acesta l-a găsit în cursul aceleiași zile, într-un centru comercial din Piatra-Neamț.

,,Nu m-aș fi gândit nicio clipă să acționez în alt mod’’,  a declarat bărbatul.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana căreia îi aparținea portofelul, un bărbat de 35 de ani, din Piatra-Neamț.

Acesta s-a prezentat la sediul poliției, fiindu-i predat bunul pierdut.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț transmit sincere aprecieri și felicitări persoanei care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit.

IPJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate