Un pacient a reclamat că nu i s-a făcut vaccinul antirabic pentru că nu avea cardul de sănătate la el

8

La spitalul din Piatra Neamț nimic nu ne mai miră. În urmă cu câteva zile, un pacient a reclamat că o doctoriță de la secția contagioase nu a vrut să-i facă un vaccin antirabic pentru că nu avea la el card de sănătate. Omul spune ca inițial ar fi trebuit să i se facă acel vaccin noaptea, când a ajuns la urgență, dar pentru că toată lumea dormea la secția de Contagioase și ușile erau încuiate, a fost nevoit să revină dimineață la prima oră când a fost refuzat. După ce a fost și a făcut plângere la conducerea spitalului și s-a reîntors la secția de contagioase … mai bine vedeți dumneavoastră ce declară pacientul în clipul de mai jos.

Poziția oficială a spitalului este că pacientul a refuzat să se mai vaccineze antirabic adresând injurii doctoriței de la Contagioase. Acum, nu prea știm ce să zicem, dar ceva ni se pare ciudat. Omul a venit inițial  la 4 noaptea la UPU, a revenit la 7 dimineața la Contagioase, din nou la 10 la conducerea spitalului, apoi iar la ora 14.00 la Contagioase … de ce ar face cineva, care locuiește în afara orașului, atâtea drumuri doar ca să refuze o vaccinare.
Deși turbarea este o boală de la care se moare 100% dacă se instalează și singura metodă de prevenire este vaccinul antirabic, dintotdeauna la spitalul nostru au fost probleme cu acest vaccin iar dacă cineva de la spital se grăbește iar să ne contrazică, recomand consultarea registrului unde sunt trecute persoanele care solicita acest vaccin și vor găsi acolo și numele subsemnatului Iosub Robert și în dreptul meu nu scrie că am refuzat ceva, ci că spitalul nu avea acest vaccin și m-a trimis acasă să dorm liniștit sau să mor liniștit, în cazul în care animalul care mă mușcase ar fi fost turbat.

caine1

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. Vali spune

  nu au vaccinul, aia e problema 🙂

 2. Anca Vasiliu spune

  Problema e ca sunt oameni ,care nu stiu din ce motive,chiar nu au card de sanatate.Ii lasam sa moara?Din cate stiu este alocat un fond pentru persoanele neasigurate.
  Si daca tot s-au bagat aceste carduri si suntem europeni,ar trebui sa fim la standardele lor…nu sa mergem in farmacii si sa ni se spuna sa revenim ca nu merge sistemul.

 3. Lya spune

  Nu mai aruncati cu acuzatii asupra acestei doamne doctor Roman,, este un om de o mare valoare care isi face treaba cu multa rabdare si profesionalism. Daca acestea sunt regulile trebuie respectate,, daca tot suntem,, europeni” si avem aceste carduri nu le-am primit sa le tinem acasa pe oala de lapte,,.Toti arunca cu noroi asupra personalului medical de la Spitalul Judetean, nu spun ca nu sunt si neregului dar se munceste mult si cu multa constiinta in aceasta sectie de boli infectioase, pe langa marele risc de contaminare cu diferite boli personalul este foarte amabil si de buna credinta. Daca tot ai venit de 4 ori de ce nu ai venit cu cardul ??decat sa faci plangeri nefondate domnule,, mai bine faci o fapta buna de care sa fii mandru si sa te mantuiesti inainte de Paste!!

 4. ion spune

  De unde stia domnul Iosub ca *toata lumea dormea* la contagioase??? A sunat cumva la sonerie? Stie ca sectia este structurata pe doua etaje?

  ADMIN: hai …hai … am fost si eu noaptea la contagioase si dormeau cu tot cu paturi …

 5. Radu spune

  Nu se poate! Pe mosia DVC-uli, adicatelea sub bisturiul vigilent al pesedistului Juncu? Propun sa dea pesedeul directiva sa-l vaccineze pe uituc si sa-i dea si un antiemetic ca sa poata mai apoi sa-l pozeze dand mana cu Harbuz, impins de la spate de DVC, fara sa isi verse matele in direct. Chitic e vinovat, ca e plin in Piatra de maidanezi!

 6. Dan spune

  Asa arata reforma pomovata de madam Arcan Emilia la Spitalul Judetean.

 7. Daniel Buruiana spune

  Conform legii, pentru persoanele asigurate este obligatorie prezentarea cardului national de asigurari sociale de sanatete (scrie acest lucru si pe respectivul document). Este inclusa in aceste reglementari si vaccinarea antirabica (care nu se face in UPU ci in sectie).

  1. Vicky spune

   Dane, nu apara un sistem aberant prin citarea unor reguli la fel de aberante. Existenta in sine a cardului de sanatate este doar un motiv pentru cheltuirea a milioane de euro pe softuri care nu functioneaza, nu vreo solutie miraculoasa pentru a scapa de subfinantare sistemul de sanatate. E doar un plastic in plus fara valoare, cu rol de a restrictiona accesul la serviciile de sanatate. Atat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate