Un ONG face o nouă clinică stomatologică în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

0
FOTO: Ionut Ursu

Ionuț Ursu, reprezentantul Asociației Volunteer for Life, a anunțat că luni, 12 decembrie, au fost demarate lucrările de construcție și amenajare, inclusiv dotare a unei noi clinici stomatologice în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Potrivit reprezentanților ONG-ului, cabinetul stomatologic că va fi compus din:

  • laborator propriu de sterilizare
  • sală de tratament și chirurgie maxilo-facială intervențională
  • sală de așteptare pentru pacienți și aparținători
  • grup sanitar

Toate spațiile vor fi complet modernizate cu instalații sanitare noi, rețea nouă de electricitate și tablou electric integrat propriu.

Am luat această decizie de a înființa noul cabinet de stomatologie generală și chirurgie maxilo-facială în cadrul Secției de primiri Urgențe UPU-SMURD Piatra-Neamț, la rugămintea insistentă a medicilor stomatologi și personalului medical de la secția de primiri urgențe. De cel puțin 20 ani, Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț nu a mai avut un cabinet funcțional, modern, pentru acordarea serviciilor de medicină de urgență dentară tuturor pacienților care solicită sprijin. Pentru a putea reuși cât mai repede acest proiect este nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a distribui această postare – pentru companiile ce pot dona fonduri!”, a declarat Ionuț Ursu.

Asociația Volunteer for Life a făcut mai multe investiții importante în Neamț pe linie medicală. În acest sens, puteți urmări pagina de facebook Volunteer for Life.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate