Un nou serviciu de publicitate oferit de grupul nostru de presă

Grupul nostru de presă oferă posibilitatea de a publica articole publicitare pentru persoanele fizice/juridice, firme sau instituții care doresc să promoveze produse, activități, etc.

Uitilizarea din ce în ce mai intensivă a rețelelor de socializare în special Facebook a creat necesitatea de promovare în cadrul acestor rețele, peste 60% dintre consumatorii de presă locală fiind persoane care accesează articolele via Facebook.

Anticipând această necesitate și totodată oportunitate, dar și din determinarea de a fi cu un pas în fața concurenței, am reușit ca în ultimii ani de zile să ne construim și consolidăm propria infrastructură pentru a ne permite o promovare cu impact cât mai mare cu resurse financiare cât mai mici.

Astfel, de azi, grupul nostru de ziare de la nivelul județului Neamț oferă sub formă de bonus tuturor celor care comanda articole publicitare o expunere suplimentară a conținutului articolului cu un impact, deocamdată de 20.000 persoane din județul Neamț, dar avem în plan ca până la finele anului să putem oferi impact de 50.000 persoane/articol.

Mai concret, după ce va fi publicat în ziar, articolul publicitar va fi și postat integral fără trimitere spre ziar pe una dintre paginile dezvoltate de noi în acest scop, de unde va fi promovat și distribuit mai departe în infrastructura noastră și nu numai, astfel încât să obțină un impact de minimum 20.000 persoane țintite pe zona de interes a județului Neamț. Deci 20.000 posesori de conturi de Facebook vor avea posibilitatea să vadă conținutul articolului publicitar, integral, dintr-o postare de pe una dintre paginile noastre.

Am făcut ultimele testele și, de acum, clienții noștri de articole publicitare vor avea, fără sa plătească niciun leu în plus, o expunere suplimentară de 20.000 persoane/articol. (nu se aplică încă la clienții cu contracte).

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate