Un nou premiu pentru Teatrul Tineretului

0

Teatrul Tineretului are marea bucurie de a vă anunţa că actriţa Ingrid Robu a fost distinsă cu Premiul pentru cel mai bun one woman show şi cu Premiul special oferit de Ziarul „Evenimentul“, în cadrul Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala Star“, organizat de Teatrul Municipal Bacovia din Bacău. Evenimentul decernării premiilor a avut loc aseară, pe 28 aprilie. Anca Sigartău, noul director general al teatrului din Bacău, i-a înmânat premiul, felicitând-o cu multă căldură pentru performanţa sa.
Spectacolul Teatrului Tineretului, Fetiţa soldat, de Mihaela Michailov, regia: Adrian Tamaş, scenografia Romulus Boicu, muzica: Cezar Antal, a deschis „Gala Star“, concurând alături de alte opt producţii.
„Gala Star“ este un festival-concurs internaţional, ajuns la a X-a ediţie, care se adresează artiştilor cu posibilităţi de expresie deosebite, valorificate în toate formele de spectacol de tip one-man-show: teatru, teatru – dans, teatru de animaţie, teatru – circ, pantomimă, stand-up comedy.
Felicitări, Ingrid!

(Raluca Naclad – secretar literar)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate